De Buurtbus

een nieuwe speler in het zorgvervoerslandschap

Adidas shoes | Women's Nike Air Force 1 trainers - Latest Releases , Ietp

Contact

Tel: 03 284 94 80 

Kost

U betaalt een jaarlijks lidgeld
+ een vast bedrag per kilometer

Betaling via maandelijks een factuur
Inwoners van Zoersel met Z|pas 25 % korting 

WAT

De Buurtbus is een initiatief van de OCMW's van Malle, Zandhoven en Zoersel met steun van Provincie Antwerpen en in samenwerking met KINA en Handicar vzw.

De Buurtbus verbindt dorpskernen, woonwijken, zorginstellingen en allerlei publieke plaatsen in de drie gemeenten en heeft meer dan 120 opstapplaatsen. Op verschillende plaatsen is er aansluiting met het openbaar vervoer. Zo draagt de Buurtbus als aanvullende vervoersdienst bij tot de lokale basisbereikbaarheid voor mensen met een zorgnood.

VOOR WIE

Je moet lid zijn om een rit met de Buurtbus te kunnen reserveren. Je neemt hiervoor best contact op met de sociale dienst of met een van de zorginstellingen in Malle, Zandhoven en Zoersel. De maatschappelijk assistent bekijkt of je voldoet aan de voorwaarden en brengt je lidmaatschap in orde.

Een rit reserveren doe je bij de centrale van de Buurtbus, tel. 03 284 94 80. Zij zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur.

Reserveer je rit minstens een werkdag voor je verplaatsing. Bijvoorbeeld, je wil op vrijdag om 13 uur de Buurtbus nemen aan halte 100, dan reserveer je deze rit uiterlijk donderdagvoormiddag telefonisch.

WAAR

De Buurtbus rijdt op weekdagen tussen 8 en 18 uur van de ene naar de andere opstapplaats langsheen de dorpskernen, woonwijken, zorginstellingen en publieke plaatsen van Malle, Zandhoven en Zoersel. Aan de gebruiker om te kiezen aan welke van de 129 opstapplaatsen u op- en afstapt. 

De Buurtbus is een initiatief van de OCMW's van Malle, Zandhoven en Zoersel met steun van Provincie Antwerpen en in samenwerking met KINA en Handicar vzw.