Contacteer ons!

Nog vragen rond vervoersarmoede? Heb je een concreet idee en kan je advies gebruiken? 

We denken graag mee met jou in de goede richting. Contacteer ons voor meer informatie via ikgeraakerniet@mobiel21.be of via 016/31 77 07.

 

Wie zijn we

"Ikgeraakerniet.be" is een samenwerkingsverband tussen Welzijnsschakels vzw, Mobiel 21 en het Netwerk tegen Armoede.

Mobiel 21

Mobiel 21 is een beweging voor duurzame mobiliteit. Mobiel 21 kiest ervoor de leefomgeving op een meer milieuvriendelijke en veiligere manier bereikbaar en leefbaar te maken. Mobiel 21 inspireert en activeert mensen, groepen, organisaties en beleid om doordacht om te gaan met verplaatsingen en verplaatsingswijzen.

Welzijnsschakels

Elke persoon verdient respect. Dat is de overtuiging van Welzijnsschakels. Welzijnsschakels verenigt groepen van vrijwilligers. Mensen met en zonder armoede-ervaring ontmoeten elkaar in deze groepen. Deze groepen willen mensen die uitgesloten worden meer kansen bieden. Welzijnsschakels ondersteunt deze groepen.

Het is belangrijk dat mensen met en zonder armoede-ervaring elkaar echt ontmoeten. Dat gebeurt bij Welzijnsschakels op verschillende manieren: door persoonlijke contacten, door activiteiten in groep, door samen te gaan praten met maatschappelijke diensten zoals ocmw’s, scholen, ziekenfondsen, huisdokter,

Netwerk tegen Armoede

In het Netwerk tegen Armoede werken 59 verenigingen, waar mensen in armoede het woord nemen, in Vlaanderen en Brussel samen met het uiteindelijke doel armoede en sociale uitsluiting uit te bannen. In de verenigingen staan mensen die in armoede leven centraal. Zij nemen er op alle niveaus het woord. Deze verenigingen kunnen voor ondersteuning van hun werking beroep doen op het team van het Netwerk tegen Armoede.

 

Asics footwear | adidas chunky sneakers white gold women jeans size